Comunicate de presa
Vineri November 15, 2019
|

Domnul ministru Ioan-Nelu Botiș invită reprezentanții tuturor confederațiilor sindicale reprezentative la nivel național și confederațiilor patronale reprezentative la nivel naţional, la o întâlnire care va avea loc, luni, 28.03.2011, începând cu ora 11.00, la sediul Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale, în vederea discutǎrii proiectului Legii Dialogului Social.

Blocul Național Sindical, Confederația Naționalǎ a Sindicatelor ,,Cartel Alfa’’, Confederația Sindicatelor Democratice din România, Confederația Naționalǎ a Sindicatelor ,,Meridian’’, Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România-Frăţia, Confederația Naționalǎ a Patronatului Român, Confederația Patronalǎ din Industria României, Patronatul Național Român, Uniunea Generalǎ a Industriașilor din România, Uniunea Generalǎ a Industriașilor din România-1903, Consiliul Național al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din România, Uniunea Naționala a Patronatului Român, Asociația Naționala a Antreprenorilor de Construcții, Patronatul Român, Confederația Patronalǎ a Industriei Serviciilor și Comerțului din România, Confederația Patronalǎ ,,Concordia”, Uniunea Naționalǎ a Patronatelor cu Capital Privat din România, Alianța Confederațiilor Patronale din România, Consiliul Național al Patronatului Român.

24 Martie 2011

Arhiva Comunicate