Comunicate de presa
Luni February 18, 2019
|

 

14 decembrie 2018

Comunicat de presă

 

100 de servicii sociale identificate ca modele de bună practică, premiate de MMJS

Ministerul Muncii și Justiției Sociale a premiat, în cadrul unei festivități organizate în aula Facultății de Sociologie și Asistență Socială din București, 100 de furnizori de servicii sociale acreditați, din mediul public și privat. Evenimentul a avut loc în cadrul unui concurs organizat în contextul aniversării Centenarului Marii Uniri, sub numele „100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România”.

Alături de secretarul de stat MMJS Elena Solomonesc, care a înmânat câștigătorilor Diplome de bune practici în semn de apreciere pentru profesionalismul și originalitatea arătate în activitatea lor, la eveniment au fost prezenți și reprezentanţi ai autorităţilor administraţiei publice centrale și locale din domeniul serviciilor sociale, dar și din sectorul non-profit.

Modelele de bune practici premiate cu această ocazie vor fi publicate, ulterior, într-un ”Ghid de bune practici pentru 100 de servicii sociale în România în anul 2018 - Anul Centenar al Marii Unirii”, conform Regulamentului de organizare a concursului.

Lista cu cele 100 de servicii sociale desemnate câștigătoare poate fi consultată pe site-ul MMJS, la adresa:

http://www.mmuncii.ro/j33/images/Documente/Anunturi/2018/5343-2018-12-11-anunt-finalizare-concurs-lista.pdf .

   

Serviciul Comunicare, Mass-Media și Relații cu Publicul

 

Arhiva Comunicate