Comunicate de presa
Joi May 23, 2019
|

 

5 martie 2019

Comunicat de presă

Fundația Româno-Germană de Pregătire și Perfecționare Profesională Vladimirescu-Arad a primit statutul de utilitate publică

Fundația Româno-Germană de Pregătire și Perfecționare Profesională Vladimirescu – Arad, care în ultimii 25 de ani s-a implicat activ în dezvoltarea competențelor profesionale din România, a primit statutul de utilitate publică.

Organizația nonguvernamentală asigură cursuri de calificare și perfecționare profesională în meserii cerute pe piața muncii, precum și instruire antreprenorială și consultanță în afaceri.

Organizația dispune de resursele necesare desfăşurării mai multor tipuri de programe, respectiv: resurse umane (prin încheierea contractelor de prestări servicii cu persoane cu atribuţii de pregătire teoretică şi practică – formatori), resurse materiale (deține ateliere proprii pentru tâmplărie manuală și mecanică, confecții îmbrăcăminte, instalații tehnico-sanitare, tapițerie, construcții, igiena corpului uman, prepararea și servirea hranei) și resurse financiare.

În perioada 1993 – 2017, au fost instruite 11.500 persoane, din care: 4.590 persoane au participat la cursuri de calificare și 6.910 au participat la alte tipuri de cursuri (inițiere, perfecționare, specializare).

Fundația Româno-Germană de Pregătire și Perfecționare Profesională Vladimirescu – Arad a dezvoltat în mod constant parteneriate cu instituţii publice relevante (de interes județean/local), precum și cu fundații din țară care activează în domeniul social. 

 Serviciul Comunicare, Mass-Media și Relații cu Publicul

 

Arhiva Comunicate